top of page
Search
  • Writer's pictureKovács Gábor muzsikus

Mosolyra hangolva - Küldetés a boldogabb gyermekekért!

Updated: Aug 28, 2021

Amióta hangszer van a kezemben, mióta énekelek, azóta muzsikálok, írok gyerekdalokat. Miért? – Eleinte mert magam is gyermek voltam, aztán mert ez életformámmá vált. Előadásaim, dalaim nagy többsége e korosztályhoz szól. Mindenből - zenéből is - adjuk gyermekeinknek a legszebbet, legjobbat!

 

A zenés nevelésről...


Hála isten, egyre többen fektetnek nagy hangsúlyt a kicsik kreatív, sokoldalú nevelésére, melyben a zenés-énekes és hangszeres foglalkozások komoly szerepet játszanak. Bizonyított tény, hogy a zene pozitív hatással van a gyermekek személyiségének és intelligenciájának fejlődésére.



Nehéz dolga van a szülőknek!


Rengeteg zaj éri a gyermekeinket ezért fontos, hogy a sok silány műsor mellett minél több igényes programmal találkozzanak. Divat lett a gyermekműsor és sok esetben, a hozzá nem értő előadó, csak egy bevételi forrást produkál! Hiába a sokoldalúság és a több mint 40 év tapasztalat zeneszerzőként, előadóként és hangszerkészítőként is komoly kihívást jelentenek számomra a nevelésben értékes, mindamellett szórakoztató tartalmak készítései.


Kovács Gábor Muzsikus Mosolyra Hangolva programjának plakátja. egy kisfiú látható, aki szörpöt szürcsöl, a muzsikus logója és a mosolyra hangolva, küldetés a boldogabb gyermekekért felirat

Programok értékes tartalmakkal és rengeteg élménnyel!


Jelenleg hat olyan műsor van a "Mosolyra hangolva" programban, amely szakértő pedagógusok támogatásával épült, kifejezetten tartalmas gyermekeknek szóló műsor és nem csak zeneileg állnak biztos alapokon, de még a szülőknek is szórakoztató élményt jelentenek. A több korosztálynak is célzott tartalmak közt zenés mesék igényes világi és magyar népzenékkel, interaktív koncertek, de akár az egyszerű hangszerek közös fabrikálása is megtalálható.


A műsorokról és a foglalkozásokkal fejleszthető gyermeki kompetenciákról és készségekről részletesebben itt olvashat:



A küldetésről...


A "Mosolyra hangolva" program célja, hogy minél több gyermek találkozzon a műsorral. A muzsikus.com weboldalon, dedikált oldalon adtunk fókuszt e küldetésnek, ahol az erre fogékony látogatóknak adományozási csatornát is indítottunk. A beérkező felajánlások kedvezményezettjei a gyermekek, akik zenés élményt kapnak a műsorokra pályázó művelődési és kulturális intézmények, önkormányzatok, iskolák, óvodák vagy gyermekotthonok által.



Támogassa Ön is a küldetést!


Barkácsoljuk együtt a jövőt, reménykedve, hogy egyszer szebb, tisztább és boldogabb lesz!




Köszönöm, hogy elolvasta a bejegyzésem!



Jó egészséget kívánok Önnek és szeretteinek, üdvözlettel:


Kovács Gábor Muzsikus.


230 views0 comments
bottom of page