top of page
boldog gyermek szürcsöli az üdítőjét
Kovács Gábor Muzsikus web logó

Küldetés a boldogabb gyermekekért.

Amióta hangszer van a kezemben, mióta énekelek, azóta muzsikálok, írok gyerekdalokat. Miért? – Eleinte mert magam is gyermek voltam, aztán mert ez életformámmá vált. Előadásaim, dalaim nagy többsége e korosztályhoz szól. Mindenből - zenéből is - adjuk gyermekeinknek a legszebbet, legjobbat!

Mosolyra hangolva

Értékes tartalmak, 
rengeteg élménnyel!

Muzsikusként az igényes zenés nevelésért.

Hála isten, egyre többen fektetnek nagy hangsúlyt a kicsik kreatív, sokoldalú nevelésére, melyben a zenés-énekes és hangszeres foglalkozások komoly szerepet játszanak. Bizonyított tény, hogy a zene mindig is pozitív hatással volt a gyermekek személyiségének és intelligenciájának fejlődésére.

Hiába a sokoldalúság, zeneszerzőként, előadóként és hangszerkészítőként is komoly kihívás a nevelésben értékes, mindamellett szórakoztató tartalmak készítése. Rengeteg zaj éri a gyermekeinket ezért fontos, hogy a sok silány műsor mellett minnél több igényes programot kapjanak. A zenés mesék igényes  világi és magyar népzenékkel, az interaktív koncertek és az egyszerű hangszerek közös fabrikálása, kifejezetten tartalmas gyermekeknek szóló műsor, amelyek nem csak zeneileg állnak biztos alapokon, de még a szülőknek is szórakoztató élményt jelentenek. 

Ha Ön művelődési és kulturális intézményt, önkormányzatot, iskolát, óvodát vagy gyermekotthont képvisel, akkor pályázhat a gyermekprogram támogatására az adományalapból. A fellépés megrendelésénél kérem jelölje az igényét!

Kovacs-gabor-muzsikus-hegedunn-játszik.JPG
Kezek

Legyen a támogatóm!Adományával hozzájárul, hogy több gyermek találkozhasson a programmal.  Segítsége által könnyebben és több helyre eljuthat az, amit adni szeretnék.

 

A felajánlás tetszőleges összegű!


Adományát elektonikus úton juttathatja el az ER Bt. számlájára utalva, biztonságosan a Paypal adomány alkalmazás segítségével itt vagy a főmenü lábrészében található gyermek-tallér ikonra klikkelve.


Barkácsoljuk együtt a jövőt, reménykedve,
hogy egyszer szebb, tisztább és boldogabb lesz!

Köszönöm a nagylelkűségét!

 

 Barátsággal:

Kovács Gábor Muzsikus aláírás.webp
bottom of page