Helló Muzsikus!

fellépések

Lefelé mutató nyíl, amely a folytatást jelöli.
 
 • Zenetarisznya
  máj. 25. 10:00 – 11:00
  Döbrököz, 7228 Döbrököz, Páhy u. 49. Hungary
  10 órakor kezdődik a zenés délelőtt a faluházban. Várjuk a kicsiket, nagyokat, óvodásokat, iskolásokat... mindenkit! Csodát fognak látni, hallani, ha kinyílik a Zenetarisznya!
  Megosztás
 • HU-HA! HUlladékból-HAngszert!
  máj. 27. 8:00 – 12:00
  Petőfi Sándor Általános Iskola, 7150 Bonyhád, Szent Imre u. 7. Hungary
  Hová dobjam? - A kukába? Szelektív gyűjtőbe?... Vagy el se dobjam? Használható még a PETpalack, a kupak, az üdítős doboz, szívószál valamire? Megpróbáljuk; hangszereket - kiváló muzsikáló szerszámokat - készítünk a mindezekből a gyerekekkel!
  Megosztás
 • Zenetarisznya + HU-HA! (HUlladékból-HAngszert!) kézműves foglalkozás
  máj. 27. 17:00 – 19:00
  Városi Gyereknap, 8630 Balatonboglár, Hungary
  17 órakor Bogláron nyílik ki a Zenetarisznya! Miben rejlik varázsereje? Hogy lehet az, hogy ha egy verset belerakunk, az a következő pillanatban dalként kerül elő belőle? Ennek lesznek tanúi a balatonboglári gyerekek! Utána színpadzárásig HU-HA! (HUlladékból- HAngszert! foglalkozás lesz.)
  Megosztás
 • Gyermekműsorok + HU-HA! (HUlladékból HAngszert!)
  máj. 28. 10:00 – 16:00
  Arany János Közösségi Ház , 2360 Gyál, Kőrösi út 118. Hungary
  Köszönöm az ismételt meghívást Gyálra! Erre a gyereknapra újabb műsorokat viszek a fiatal- és örökifjú közönségnek, de nem marad el a mindig nagy sikerrel "szereplő" HU-HA! - HUlladékból-HAngszert kézműves foglalkozás sem!
  Megosztás
 • Varázslatos Hangszerek - Muzsikus Gábi és Barátai
  máj. 29. 11:00 – 12:00
  KisEgér Fesztivál, 3300 Eger, Szmrecsányi Lajos Érsekkert, Hungary
  Amikor három zenészegyéniség egymásra talál és kézbe kapják hangszereiket, abból biztosan valami nagyszerű dolog kerekedik ki! Talán koncert… vagy közös játék és muzsika a gyerekekkel? Egy biztos; életre szóló zenei élmény kicsiknek és nagyoknak, amikor megszólalnak a VARÁZSLATOS HANGSZEREK!
  Megosztás
 • Varázslatos Hangszerek
  máj. 29. 16:00 – 17:00
  Városi Gyereknap, 4900 Fehérgyarmat, Hungary
  "Varázslatos Hangszerek" - Muzsikus Gábi és Barátai a színpadon. Ez az igazi vásári forgatagba való, kicsattanóan vidám, pergő előadás zenész barátaimmal együtt került színpadra ezelőtt 2 évvel. Társaim a mulatságban: Schwartz Roland (Kárikittyom AntiCeleb ORchestra), Ritter Péter (Holló együttes)
  Megosztás