top of page

Általános szerződési feltételek

FONDY LTD.
Alapvető útmutató
Verzió: 1.0
2021. március
Követelmények
· A weboldalnak könnyen hozzáférhető információkat kell nyújtania az alábbi témákról
• Elérhetőségek, például e-mail cím és telefonszám
• Elfogadott fizetési módok
• "Fizetés Gombnak" elfogadási szabályzat
• Általános szerződési feltételek
• Adatvédelem
• Cégek Székhelyének neve és címe
• Szállítási információk
• Visszaküldési szabályzat
• Személyes adatok védelme (GDPR)
• Az általános szerződési feltételek tudomásul vétele és elfogadása az Ügyfél által a fizetés gomb alatt
• A termékeknek a következő információkkal kell rendelkezniük:
• A termék egyértelmű leírása
• Az ár- és valutainformációk, ha az ár olyan többletköltségeket tartalmaz vagy nem tartalmaz, mint az adók
• A termék/szolgáltatás fényképe vagy képe
· Meg kell jelenítenie a Visa és a MasterCard szlogenek teljes színes változatát
• A logóknak láthatónak kell lenniük a honlap láblécében
• A logókat egyértelműen fel kell tüntetni a fizetési oldalon a fizetési folyamat részeként
• SÖTÉT háttérhez
• LIGHT háttérhez
• További fizetési logók letölthetők innen https://fondy.io/en/marketing-information/
· Webhelye nem tartalmazhat olyan tartalmat vagy anyagokat, amelyeket bármely elfogadható törvény tilt
Az alábbi útmutató sorok követni:
Az alábbiakban csak egy útmutató sor, amely segít megérteni az összes szükséges követelményt
Elérhetőségek – a kezdőlap láblécében
ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG, BONYHÁD, GYÁR U. 10, 7150 HUNGARY, 26467858, HU 26467858
Elérhetőség: muzsikusgabor@gmail.com,  +36 303012181
Elfogadott fizetési módok
Elfogadjuk
Fizetési gomb elfogadási szabályzata : A  fizetési oldalon az alábbi vagy hasonlómegfogalmazást kell hozzáadnia az ügyfél számára
A vásárlással Ön tudomásul veszi éselfogadja a weboldal összesfeltételét és adatvédelmi szabályzatát.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK.
GENRIAL ÜZLETI FELTÉTELEK

Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG általános szerződési feltételei a +36 303012181,  MUZSIKUSGABOR@GMAIL.COM,  BONYHÁD, GYÁR U. 10, 7150 MAGYARORSZÁG  lajstromszámon érhetőek el.  HU 26467858  weboldal vagy bármely olyan internetes oldal, amelyhez a weboldal kapcsolódik (a továbbiakban: "weboldal"). ERZSÉBET ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG,  HTTPS://WWW.MUZSIKUS.COM  csak 18. életévet betöltött személyek használhatják.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ön vállalja, hogy betartja az összes vonatkozó helyi, állami, nemzeti és nemzetközi törvényt és rendeletet, és kizárólagosan felelős minden olyan cselekedetért vagy mulasztásért, amely az Ön használata során következik be, beleértve a weboldalon keresztül történő továbbítások tartalmát is. A honlapon található minden információ, terv, rajz és egyéb specifikáció az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG kizárólagos tulajdonátképezik. Ugyanennek a másolásához, továbbításához vagy továbbküldéséhez az  ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

WEBOLDAL HIRDETÉS

Fenntartjuk a jogot, hogy hirdetéseket és promóciókat jelenítsünk meg a weboldalon. A honlap hirdetői és szponzorai kizárólagosan felelősek az összes helyi, nemzeti, állami és nemzetközi törvény betartásáért (adott esetben), és kizárunk minden felelősséget az ezekből eredő okokból.

A TERMÉK ELÉRHETŐSÉGE

A Weboldalon olyan Termékek találhatók, amelyeket gondosan kiválasztottunk eladásra a HTTPS://WWW.MUZSIKUS.COM Termékek a rendelkezésre állás függvényében rendelkezésre állnak, így amint egy Termék elfogyott, a lehető leghamarabb le leszvehető a Weboldalról, és előfordulhat, hogy nem lesz újra elérhető. Mivel a megrendelés leadása és a Megrendelés elfogadásának időpontja között késedelem van, az adott Termékkel kapcsolatos készletpozíció változhat. Ha az Ön által megrendelt Termék a Megrendelés elfogadása előtt raktáron lesz, akkor az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG nem tartozik felelősséggel azért, hogy nem tudja biztosítani az adott Terméket. Ha ilyen helyzet áll elő, akkor a lehető leghamarabb értesítjük Önt, és nem számítunk fel díjat a készleten lévő termékért.

RENDELÉSI FOLYAMAT

A Megrendelés a Weboldalon a fizetési folyamat végén található "Megrendelés leadása" gomb megnyomásával történik.
E-mailben visszaigazoljuk megrendelését, amely részletezi az Ön által megrendelt Termék(ek)et. Ez az e-mail nem jelenti a Megrendelés általunk történő elfogadását.
Mivel megrendelését mi szállítjuk, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail elküldésével megrendelését elfogadjuk, kivéve, ha értesítettük Önt arról, hogy nem fogadjuk el a Megrendelését, vagy ön lemondta azt.
Amennyiben elfogadtuk a Megrendelését, gondoskodunk annak kézbesítéséről a megadott címen.

AZ ÁRUK ÁRA

A Weboldalon feltüntetett ár (a továbbiakban: ár) az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG termékekre (a továbbiakban: "termékek") a weboldalon történő megrendeléskor kerül feltüntetve. Jogunkban áll az árat módosítani, hogy figyelembe vegyük a beszállítóink árainak növekedését, vagy új adók vagy vámok kivetését, vagy ha hiba vagy mulasztás miatt a Weboldalon található termékek ára hibás.

KÉZBESÍTÉS

Arra törekszünk, hogy a termékeket a vásárláskor az egyes termékekre vonatkozó átfutási időn belül kiszállítsuk Önnek, az Ír-szigeten belül, ahol ez praktikus. A termékek azonban rendelkezésre állnak, és néha olyan késések fordulhatnak elő, amelyek kívül esnek az ellenőrzésünkön. A szállításra megadott időpontok ezért csak hozzávetőlegesek. Ha a szállítás több mint 21 napot késik, joga van kapcsolatba lépni velünk, és megtagadni a termékek átvételét. Ilyen körülmények között visszatérítjük az Ön által az adott termékekért fizetett pénzt és az Ön által felszámított szállítási pénzt. Azonban nem vállalunk felelősséget semmilyen más veszteségért, költségért, kárért vagy díjért, amelyet Ön szenvedhet, ha késünk a termékek szállításában vagy nem szállítjuk azokat. A kiszállításkor érvényesen le kell mondania a termékek kiszállításáról, ezt követően a termékek kizárólagos felelősségévé válik.
A termékek szállításakor 24 óra áll önhöz annak biztosítása érdekében, hogy minden áru megfelelő munkarendben és sértetlen állapotban legyen. Ezt követően 24 órán át nem tudunk felelősséget vállalni a sérült árukra vonatkozó követelésekért.

NYILATKOZAT

Ön törvényesen jogosult 14 napos türelmi időre online vásárlás esetén (kivéve a személyre szabott vagy romlandó árukat). Önnek jogában áll legalább 14 munkanapon belül indoklás és kötbér nélkül elállni a szerződéstől, kivéve az áru visszaküldésének költségét.
Ha elégedetlen a tőlünk kapott termékekkel vagy szolgáltatásokkal, kérjük, írjon nekünk  MUZSIKUSGABOR@GMAIL.COM, panaszát az Európai Bizottság által működtetett online vitarendezési eljáráshoz is benyújthatja erre a linkre kattintva.
Az Eladónak 15 munkanapon belül meg kell oldania a panaszokat.
Ezek a reklamációs szabályok azokra az árukra vonatkoznak, amelyeket az eladótól vásároltak, és amelyek panasza az áruk megvásárlásától számított 24 hónapos jótállási idő alatt történt.

A SPECIFIKÁCIÓNAK MEGFELELŐEN

A weboldalon található valamennyi leíró anyag, rajz, kép, szín, specifikáció és hirdetés kizárólag a termékek hozzávetőleges leírásának megadására szolgál. Bár a termékinformációkat és képeket rendszeresen frissítjük, a helytelen információkért felelősséget nem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot, hogy az esetleges hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat kijavítsuk, és az információkat és képeket bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük. Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG-on feltüntetett árak a belépéskor helyesek. Esetenként a termék árazása változhat az exkluzív promóciók miatt, akár online, akár az üzletben. Az online feltüntetett árak kizárólag a webáruházra vonatkozóak, és nem feltétlenül jelentik a termék tényleges árát az üzletben.

JÓTÁLLÁSI NYILATKOZAT

A honlapon található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és bár mindent megtettünk annak érdekében, hogy biztosítsuk az itt található információk helyességét, a weboldalon keresztül elérhető információkat "ahogy van" és "elérhető módon" nyújtjuk, és kifejezett vagy hallgatólagos garanciák vagy feltételek nélkül. Nem garantáljuk vagy képviseljük, hogy a Weboldalon vagy harmadik felektől származó anyagok felhasználása vagy használatának eredményei helyesek, pontosak, időszerűek, megbízhatóak vagy más módon. A fentiek bármelyikével kapcsolatban nem vállalunk felelősséget, kivéve, ha az Ön törvényes jogairól rendelkezünk.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben, semmilyen körülmények között, beleértve, de nem kizárólagosan, a gondatlanságot, felelősséggel tartozunk Önnek minden olyan közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, amely a Weboldal használatából vagy használatra képtelenségéből, a Weboldal bármilyen változásából, a Küldött vagy kapott vagy nem küldött vagy át nem küldött vagy kapott anyagokból vagy adatokból, vagy a fent említett károk bármelyikéből ered, amelyek a Termékek használatából vagy használatra képtelenségéből erednek. Semmilyen körülmények között nem haladhatja meg a 200 eurót az Ön és/vagy harmadik felek számára a beszállítóink felelőssége.

A TARTALOMHOZ FŰZŐDŐ TULAJDONOSI JOGOK

Ön tudomásul veszi, hogy az általunk, illetve hirdetőink vagy más tartalomszolgáltatók által a Weboldalon az Ön számára bemutatott, vagy a Weboldalon bemutatott, e-mailben terjesztett, kereskedelmileg előállított tartalmakat, beleértve, de nem kizárólagosan a szöveget, szoftvert, zenét, hangot, fényképeket, videót, grafikát vagy egyéb anyagot, szerzői jogok, védjegyek, szolgáltatási védjegyek, szabadalmak vagy más tulajdonosi jogok és törvények védik.

TÁRSASÁGI SZERZŐDÉS

Ön és az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG között semmilyen termék vagy szolgáltatás adásvételére nem jön sor, kivéve, ha az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG  e-mailben visszaigazolja, hogy a megrendelését elküldte. Ezt az elfogadást teljesnek tekintjük, és minden szempontból úgy tekintjük, hogy az E-mail elküldésekor az  ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG az e-mailt (függetlenül attól, hogy megkapja-e az e-mailt) ténylegesen közöljük Önekkel.

A VÁLTOZTATÁS JOGA

Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldal használatával kapcsolatos felhasználási feltételeket vagy irányelveket (beleértve különösen az árra vagy a rendelkezésre állásra vonatkozókat) bármikor megváltoztassuk, és erről a felhasználási feltételek frissített változatának a Weboldalon történő közzétételével értesítsük Önt. Fenntartjuk a jogot, hogy a Társaság által üzemeltetett promóciókat bármikor megváltoztassuk vagy megváltoztassuk.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉS

Nem vállalunk felelősséget a jelen szerződési feltételek szerinti kötelezettségeink teljesítésének elmulasztásáért, amelyet ésszerű rajtunk kívül álló körülmények okoznak, beleértve, de nem kizárólagosan a vis maior eseményeket. Az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondásnak vagy a felhasználási feltételek bármely rendelkezésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást, kivéve, ha azt írásban tudomásul vettük és elfogadjuk. A használati feltételekben található szakaszcímeket kizárólag a felek kényelmére használják, és nincs jogi vagy szerződéses jelentőségük.

JOGSZABÁLY

A felhasználási feltételekre a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG jogszabályai az irányadók és teljes mértékben összhangban értelmezhetők. Ön és mi megállapodunk abban, hogy alávetjük magunkat az Írországban található bíróságok kizárólagos joghatóságának. Ha a használati feltételek bármely rendelkezése(i)t az illetékes joghatósággal rendelkező bíróság jogszabályba ütközőnek tartja, akkor az ilyen rendelkezés(ek)et a lehető leghamarabb úgy kell értelmezni, hogy azok tükrözzék a felek szándékait, és a többi rendelkezés teljes mértékben hatályban marad.

MEGSZŰNÉS

A Weboldalt bármikor ok nélkül vagy ok nélkül megszüntethetjük, és azonnal hatályba léphet. Ezenkívül saját belátásunk szerint megszüntethetjük fiókját a jelen feltételek betűjének vagy szellemének megsértése miatt.

VISSZAKÜLDÉSI SZABÁLYZAT

Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG -nál  azt szeretnénk, ha a bevallási politikánk átlátható és szóváltásmentes lenne. Ezért van 14 napunk arra, hogy az általunk eredeti állapotban kapott árukért ne térjen vissza.
Mi a teendő?
Amennyiben terméket szeretne visszaküldeni, először vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a marketing@generalnrg.hu vagy telefonon a +36 303012181  telefonszámon, a rendelési hivatkozási szám feltüntetésével.
A visszaküldendő tételeket a következő névre és címre kell feladni:
ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG
BONYHÁD, GYÁR U. 10, 7150 HUNGARY
A visszaküldésnek eredeti állapotban és csomagolásban kell lennie.

CSERÉK

Ha a tételeket egy egyenértékű tételre kívánja cserélni, ezt az eredeti tétel átvételekor kicseréljük Önnek. A cserecikkre normál szállítási díjak vonatkoznak. Ha a cserecikk más ár, akkor vagy visszatérítjük a különbözetet, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megszervezzük a feltöltési kifizetést.
A csere a rendelkezésre állás függvényében történik.

VISSZATÉRÍTÉSEK

Ha egy terméket teljes egészében vissza kíván adni, akkor az áru átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük Önnek a kifizetett összeget.

HIBÁS TÉTELEK

Ha hibás terméket szeretne visszaküldeni, az eljárás megegyezik a visszatérítéssel vagy a cserével. Azt is megkövetelhetjük, hogy küldjön nekünk egy digitális fényképet a tételről az első értékeléshez.
Ha egy terméket hibásnak talál, vagy azt az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG hibájából vissza kell küldeni, visszatérítjük a postára adás költségét, vagy futárszolgálattal átvehető.
A visszatérítés, a csere vagy a javítás a hiba értékeléséhez kötött. Ez nem érinti az Ön törvényes jogait.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT (GDPR)

BEVEZETÉS

Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG elkötelezett az ügyfelek személyes adatainak védelme iránt, és nagyon komolyan veszi az ügyféladatok biztonságával kapcsolatos felelősségét. Világosak és átláthatóak leszünk az általunk gyűjtött információkról és arról, hogy mit teszünk ezekkel az információkkal.
Ez a szabályzat a következőket részletezi:
Milyen személyes adatokat gyűjtünk?
Hogyan gyűjtjük ezeket az adatokat?
Mit csinálunk ezekkel az adatokkal?
Hogyan tároljuk az adatokat és a biztonságot?
Mennyi ideig tartjuk meg?
Milyen jogai vannak?
Milyen személyes adatokat gyűjtünk?

Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG  az alábbi típusú személyes és nem személyes adatokat gyűjti ügyfeleinktől.
Személyes adat: az Önre vonatkozó minden olyan információ, amely lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk Önt, azaz az Ön neve, elérhetősége, fizetési és vásárlási adatai.
Nem személyes adatok: Böngészőtípusok és cookie-k
Hogyan gyűjtjük ezeket az információkat:
ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG. a napi tevékenysége során különböző forrásokból gyűjt adatokat.

1. Hűségvásárlók: az ügyfeleknek lehetőségük van csatlakozni az instore hűségprogramunkhoz akár az üzletben, akár online. ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG való csatlakozással az ügyfelek extra előnyöket és promóciókat vehetnek igénybe.  A rendszerhez való csatlakozáshoz szükséges információ az Ön neve, címe, elérhetősége, e-mail címe és típusa. Ezeket az információkat kétféleképpen gyűjtjük:
A vásárlói adatok a vásárlás helyén, az áruház pultjainál kerülnek átvételre. Adatait a személyzet egy tagja veszi át, és közvetlenül az informatikai rendszerünkbe adja meg. Ezen a ponton megkérdezik, hogy szeretne-e marketing szöveges üzeneteket és / vagy marketing e-maileket kapni.  Ezeket az adatokat az Ön preferenciáinak megfelelően adjuk meg.
A hűségre az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG honlapján keresztül lehet regisztrálni. Ebben a szakaszban az ügyfél megadhatja nevét és elérhetőségét. Ezután lehetőség van arra, hogy válasszon a marketing e-mailek és a szöveg.
· Online értékesítés: Mindig személyes adatokat gyűjtünk az online értékesítés pénztári szakaszában.  Ez lehetővé teszi számunkra, hogy feldolgozzuk megrendelését, és hatékonyan elküldjük Önnek. Személyes adatait csak akkor használjuk fel marketing célokra, ha a fizetési szakaszban jelentkezett be.
· E-mail regisztráció: Weboldalunkon lehetősége van csatlakozni levelezőlistánkhoz. Amikor feliratkozik levelezőlistánkra, automatikusan hozzáadódik marketing e-mail címünkhöz
· Cookie-k: A cookie egy kis fájl, amely engedélyt kér arra, hogy a számítógép merevlemezére helyezzék. Miután beleegyezett, a fájl hozzáadódik, és a cookie segít elemezni a webes forgalmat, vagy tudatja Önvel, ha meglátogat egy adott webhelyet.
Ez a weboldal a Google AdWords-t használja
Ez a weboldal a Google AdWords remarketing szolgáltatást használja arra, hogy harmadik felek webhelyein (beleértve a Google-t is) hirdessen a webhelyünk korábbi látogatói számára. Ez azt jelenti, hogy olyan korábbi látogatóknak hirdethetünk, akik nem végeztek el egy feladatot az oldalunkon, például a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével érdeklődhetnek. Ez lehet hirdetés formájában a Google keresési találati oldalán, vagy a Google Display Hálózat webhelyén. A külső gyártók, köztük a Google, cookie-kat használnak hirdetések megjelenítésére, amelyek az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG honlapján tett korábbi látogatásaik alapján szolgálnak. Mint mindig, az összegyűjtött adatokat a saját adatvédelmi irányelveinkkel és a Google adatvédelmi irányelveivel összhangban használjuk fel.
A Google Ads Settings (A google ads beállításai)meglátogatásával letilthatja a cookie-khasználatát.
A másik lehetőség, hogy letiltja a harmadik féltől származó cookie-k használatát a Hálózati hirdetési kezdeményezés leiratkozási oldalánakfelkeresésével.
Hogyan használjuk fel az Ön személyes adatait:
Az Ön személyes adatait arra használjuk, hogy árukat és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, és segítsünk önnek a lehető legjobb vásárlói vásárlási élményt nyújtani.
Folyamatosan frissítjük az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG TÁRSASÁG  üzleteiben és az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG honlapján futó aktuális akciókat és eseményeket.  Csak akkor vesszük fel Önnel a kapcsolatot marketing promóciókkal, ha úgy döntött, hogy megkapja ezeket.
Időről időre felvesszük Önnel a kapcsolatot az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG üzleteiben vagy az  ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG honlapján zajló akciókkal és / vagy eseményekkel kapcsolatban.  Csak akkor vesszük fel Önnel a kapcsolatot marketing promóciókkal, ha úgy döntött, hogy megkapja ezeket. Minden lehetőséget megadunk önnek minden e-mailben vagy sms-ben, amelyet elküldünk Önnek, hogy jelezze, hogy már nem kíván marketinganyagot kapni.
Az Ön által megadott információkat arra használjuk fel, hogy hatékonyan szállítsuk a kért termékeket / ápolást.
Az Ön által megadott adatokat felhasználhatjuk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére és a velünk való vásárlási élmény fokozására.
Soha nem adunk át önadatokat harmadik fél partnereinek marketing vagy promóciós célokra.  Soha nem adjuk el az Ön adatait harmadik félnek.
Mennyi ideig tartjuk meg?
Az Ön személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg az az Önre vonatkozó kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges.  Miután teljesítettük kötelezettségeinket, az ír jog értelmében további 6 évig meg kell őriznünk a tranzakció részleteit.  Ezen időszak elteltével az Ön személyes adatai törlésre kerülnek. Az Ön által marketing célokra megadott személyes adatokat addig őrizzük meg, amíg Ön nem értesíti arról, hogy a továbbiakban nem kívánja megkapni ezeket az információkat.
Az Ön adatvédelmi jogai
A GDPR értelmében Önnek joga van:
· Tudjon meg részleteket arról, hogyan dolgozza fel adatait az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG.
· ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG a birtokában lévő személyes adatok részleteinek megszerzése
· Hibás vagy hiányos adatok helyesbítés
· Töröltetheti adatait, ha például úgy ítéli meg, hogy az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG.-nek  nincs jogos oka adatainak megőrzésére
· Szerezze be az Ön adatait, és juttassa el azokat egy másik szervezetnek
· Bizonyos körülmények között tiltakozhat adatainak kezelése ellen
· Nem tartoznak az automatizált döntéshozatal hatálya alá, ideértve a profilalkotást is.
Adatok megosztása
Az Ön személyes adatait soha nem adjuk el harmadik félnek marketing célokra.
Az ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG megbízható szolgáltatókkal dolgozik együtt vállalkozásunk, például informatikai támogató szolgáltatók működtetésében.  Biztosítottuk, hogy minden olyan külső szolgáltató, amely hozzáférhet az Ön személyes adataihoz, GDPR-kompatibilis legyen.
Adatvédelmi tisztviselő
Az ERZSÉBET adatvédelmi tisztviselőt (DPO) nevezett ki a jelen szabályzat betartásának felügyeletére.  Önnek bármikor joga van panaszt tenni, és ezt a kijelölt adatvédelmi tisztviselő fogja kezelni.  Önnek joga van arra is, hogy bármikor panaszt tegyen az ír adatvédelmi biztosnál.
If you wish to submit a complaint at any time about how ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG handle your personal data, then please submit a completed online request form available at the following link, or contact our DPO by post at ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG Data Protection Office, ER SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI BETÉTI TÁRSASÁG, BONYHÁD, GYÁR U. 10, 7150 HUNGARY.

AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

Adatvédelmi irányelveink időről időre változhatnak, és a nyilatkozat bármilyen változását e-mailben vagy a weboldalunkon található értesítésben közöljük Önvel.

bottom of page