top of page
  • Szerző képeKovács Gábor muzsikus

Facebook, google, youtube, web... A kirakat változik, a muzsika időtlen.

Frissítve: 2021. júl. 10.

10 év alatt 10 millió látogató. Új köntösben és új tartalommal megtöltve: www.muzsikus.com

Üdvözlöm megújult honlapom blog csatornáján, ez itt a muzsikaszó.


Éppen tíz esztendeje debütált a muzsikus.com, melynek látogatói száma mostanra átlépte a 10 milliót. Ez a forduló – és barátaim, támogatóim bíztatása, segítsége – hozta el a megújulást, melynek Ön is szem- és fültanúja lehet.

 

Ha Ön kedveli az igényes muzsikát – legyen az gyermekeknek szóló, vagy könnyedebb, tartalmasabb „felnőtt” zene – ha Ön is a muzsika, a hangszerek szerelmese, véletlenül idetévedt látogató, vagy éppen műsorszervező, jó helyen jár! Köszönöm, hogy rám talált, köszönöm támogatóimnak hogy létrejött közöttünk ez a „randevú”!Barangoljon kedvére az új tartalommal és formával, új zenékkel, videókkal kibővült oldalak között! Kövesse fellépéseim és ha teheti jöjjön el családjával a legközelebbi eseményre!


Fontos a véleménye! – Legyen Ön is szerkesztője a muzsikus.com –nak! Írja meg, mit látna itt szívesen, mi az, amin változtatna, javítana vagy egyszerűen csak írjon bármit amiről szeretne! Iratkozzon fel az értesítéseimre, hamarosan jelentkezem!Barátsággal; Kovács Gábor Muzsikusyoutube logo url beágyazással
Youtube

Kovács Gábor Muzsikus girárral a mikrofon előtt üdvözli a közönségét
Kovács Gábor Muzsikus

1 Comment


István Gellér
István Gellér
Jul 10, 2021

Gratulálok Gábor! Így tovább!

Like
bottom of page